Mézalmácskás krémes  

Hozzávalók a tésztához:
30dkg liszt, 10dkg zsír, 10dkg porcukor, 1 tojás, 1 sütopor, 1 vaniliás cukor
A hozzávalókat kevés tejjel összegyúrjuk és 3 lapot sütünk belole.
(A lapokat egy nagy lapos tepsi hátoldalán sütjük és lecsúsztatjuk róla.)

Krém:
2 vaniliás puding, ½ l.tej, 15 dkg porcukor, 15 dkg vaj
Ezeket összefozzük.

Mézalmácskás töltelék:
2 kg mézalmácska®, fahéj, porcukor

A krémes összeállítása :
Az alsó lapra a krémet kenünk, utána tészta rá a mézalma, tészta és a tetejét meghintjük porcukorral.
A krémet még melegen helyezzük rá, mert akkor még kenheto.
Másnap szeletelheto.